top of page

Over Masfina

Masfina is een nieuw en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van mobiliteit. Gebruikmakend van steeds betere ICT-mogelijkheden in combinatie met expertise van de mobiliteitsmarkt, speelt Masfina slim in op de mogelijkheden om mobiliteit tot een product van de gebruiker te maken.

Door vervoer, kennis en informatie te combineren, biedt Masfina een innovatieve oplossing voor bedrijven op het gebied van mobiliteit.

Masfina offreert, administreert en faciliteert al uw mobiliteitsbehoeften.

Wie zijn wij

Peter Soonius
Marc Kurstjens

Masfina is geboren uit het streven om mobiliteit flexibeler te maken in een tijd dat ICT en vervoer steeds meer aan elkaar gelinkt worden. Onze kennis van de mobiliteitsmarkt en onze jarenlange ervaring daarin, hebben onze ogen geopend. Wat de wereld biedt op het gebied van slimme apps rondom mobiliteit, is geweldig.

Daarnaast heeft administratiesoftware specifiek ontwikkeld voor de mobiliteitssector, ook een enorme vlucht genomen. Door beide te combineren met een flexibel vervoersaanbod, zijn wij in staat om mobiliteit in een heel nieuw daglicht te plaatsen.

Maar onze ervaring en gedegen kennis van de markt is doorslaggevend voor Masfina. Alleen daardoor weten we waar de kansen voor zowel de werkgever als de werknemer liggen.

Masfina heeft zeer ruime ervaring in de mobiliteitsmarkt. 

bottom of page