top of page

Thema's

Auto

De leaseauto is nog steeds veruit het meest gebruikte en gewenste vervoersmiddel. Welke auto je ook wilt, en voor hoe lang, wij regelen het. Zowel langlopend als kort gebruik. Wij leveren alle mobiliteitsmogelijkheden gebaseerd op de auto, zoals de huurauto, deelauto en de pool-auto. Uw medewerkers worden gefacilitieerd en wij beheren uw pool. 

Openbaar vervoer

Laat Masfina ook de mobiliteitsadministratie van het openbaar vervoer regelen. Reis eenvoudig met de trein, tram, bus of metro reizen. Alles wat jij ervan merkt, is dat je reist met een openbaar vervoerpas, waarmee je toegang hebt tot alle vormen van openbaar vervoer.

 

Handige apps zorgen ervoor dat je op het juiste moment op het juiste perron staat en de kosten vooraf al weet.

Alternatief vervoer

Maar er zijn nog meer vervoersmiddelen die aan je mobiliteitsbehoefte kunnen voldoen. Omdat ze bijvoorbeeld groener, handiger of goedkoper zijn. Bijvoorbeeld een fiets, scooter maar ook aan gelegenheidsritten: een taxi of aan chauffeurs-diensten. Wij regelen de gehele mobiliteit en jij komt verder: meer flexibiliteit, minder tijd, minder kosten.

Mobiliteitsdiensten

De administratie mobiliteitsbudget voor werknemers is een van de grootste diensten van Masfina: het integreert op eenvoudige en overzichtelijke wijze, concreet vervoer dat je via Masfina afneemt en je daadwerkelijke gebruik. Of het nu gaat om de auto, openbaar vervoer of alternatieve vervoersvormen, zoals de fiets of gebruikmaken van de taxi of een chauffeursdienst.

Andere mobiliteitsdiensten waar je op kunt rekenen als je met Masfina in zee gaat:

  • 24/7 service op vervoermiddelen die je afneemt via ons

  • een mobiliteitspas

  • tankpas

  • parkeerpas

  • fiscaal- en juridisch advies

  • reisadvies

bottom of page